Varovanje zasebnosti

Vsak uporabnik spletnega mesta Plenička.si dovoljuje uporabo in obdelavo posredovanih osebnih ter drugih podatkov za namen delovanja spletnega mesta Plenička.si.

 

Skrbnik spletnega mesta Plenička.si jamči za zasebnost osebnih podatkov uporabnika spletnega mesta Plenička.si in z njimi ravna v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošno uredbo EU o varstvu podatkov (GDPR).

 

 

 

ZAŠČITA PODATKOV

 

Vsi podatki se skrbniku spletnega mesta Plenička.si posredujejo preko varne povezave https in so zaščiteni s protokolom TLS. Vsi poslani podatki skrbniku so tako skrbno zaščiteni. Skrbnik spletnega mesta Plenička.si zagotavlja tudi redno varnostno kopijo spletnega mesta z vsemi podatki uporabnikov.

 

Skrbnik spletnega mesta Plenička.si osebnih podatkov uporabnika ne bo posredoval tretjim osebam; to pravico si pridržuje le v primeru posredovanja podatkov pristojnim državnim organom, v kolikor bi zoper uporabnika vodili postopek zaradi suma kršitve zakonodaje.

 

 

 

NAMEN ZBIRANJA IN OBDELAVE PODATKOV

 

Osebni podatki uporabnika bodo uporabljeni izključno za namen, za katerega jih je posredoval.

 

Uporabnik, ki opravi registracijo na spletnem mestu Plenička.si ali odda oglas (brez registracije) se strinja s prejemanjem elektronske pošte, ki je povezana z delovanjem, oglaševanjem in aktivnostmi spletnega mesta Plenička.si.

 

 

 

PRAVICE UPORABNIKOV

 

Registrirani uporabnik lahko v svojem profilu kadarkoli spremeni ali dopolni svoje podatke. Uporabnik, ki odda oglas brez registracije prejme na svoj elektronski naslov povezavo, preko katere ureja svoj oglas in podatke.

 

Uporabnik lahko kadarkoli od skrbnika zahteva izpis vseh svojih podatkov, z zahtevo poslano na dpo@plenicka.si.

 

Uporabnik ima pravico, da lahko kadarkoli zahteva izbris svojih podatkov iz spletnega mesta Plenička.si, z zahtevo poslano na dpo@plenicka.si.

 

 

IZBRIS PODATKOV

 

Uporabnik lahko pisno po elektronski pošti zahteva, da skrbnik spletnega mesta Plenička.si izbriše njegove podatke.

 

V kolikor imate vprašanja glede zasebnosti, varovanja ali obdelave vaših podatkov, nam pošljite elektronsko pošto na naslov dpo@plenicka.si.

 

Veljavno od 7.2.2022.